DEMİRTAŞ NİHAL DEMİREL ORTAOKULU

Belgegeçer : 0 242 516 1611
WEB https://demirtasnihaldemirelortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Demirtaş Mah. Antalya Mersin Yolu No22 Alanya/Antalya
VİZYON : Demirtaş Nihal Demirel Ortaokulu’nu Okul paydaşlarımızla el ele vererek; temel eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, ortaöğretim kurumlarınca öğrencisi tercih edilen, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, çağdaş, bilgili, katılımcı ve aydın, doğal çevrenin eğitimin bir parçası olduğunun bilincinde, öğrenmeyi ve davranışı temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren, Alanya’nın eğitimdeki en güçlü kurumu yapmaktır.
MİSYON : Bizler, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak, onlara geleceğin gereksinimlerine yanıt verecek mesleki becerileri kazandırmak, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisiyle ve toplumla barışık, milli değerlerini koruyabilen , Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, özgür, demokrat, girişken ve dinamik nesiler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler : 08.30 - 15.10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : MERKEZİ SİTEM KLİMA
Servis : TAŞIMA MERKEZİ OKUL
Ulaşım : ANAYOL ÜZERİ TOPLU ULAŞIM MEVCUT
Yerleşim Yeri : DEMİRTAŞ BELDESİ YAKLAŞIK 4000 KİŞİLİK BİR BELDE. GENELİKLE TARIMA DAYALI. BUNUN YANINDA TURİZM DE GELİŞİYOR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 25 Km. İL MERKEZİNE UZAKLIK 160 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :