ANTALYA / ALANYA - DEMİRTAŞ NİHAL DEMİREL ORTAOKULU

DEMİRTAŞ NİHAL DEMİREL ORTAOKULU

Antalya Mersin Yolu Demirtaş Mah. Alanya Antalya
Vizyon
0Demirtaş Nihal Demirel Ortaokulu’nu Okul paydaşlarımızla el ele vererek; temel eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, ortaöğretim kurumlarınca öğrencisi tercih edilen, sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, çağdaş, bilgili, katılımcı ve aydın, doğal çevrenin eğitimin bir parçası olduğunun bilincinde, öğrenmeyi ve davranışı temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren, Alanya’nın eğitimdeki en güçlü kurumu yapmaktır.
Misyon
0Bizler, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak, onlara geleceğin gereksinimlerine yanıt verecek mesleki becerileri kazandırmak, sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendisiyle ve toplumla barışık, milli değerlerini koruyabilen , Atatürk İlkelerine ve Laik Cumhuriyete sahip çıkan, özgür, demokrat, girişken ve dinamik nesiler yetiştirmek için varız.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Fen Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
08.30 - 14.50
MERKEZİ SİTEM KLİMA
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
0 - YOK
ANAYOL ÜZERİ TOPLU ULAŞIM MEVCUT
Yerleşim Yeri
DEMİRTAŞ BELDESİ YAKLAŞIK 4000 KİŞİLİK BİR BELDE. GENELİKLE TARIMA DAYILI. BUNUN YANINDA TURİZM DE GELİŞİYOR